Skuteční muži dělají věci, které každá skutečná žena chce, aby dělali! Sexy muži – při domácích pracích, se stali hitem internetu

Nápad, který si počkal 34 let, aby pobavil internet. Z kalendáře, zobrazujícího muže při provádění domácích prací, se stal obrovský hit. Chtěli byste ho, dámy?

Takový kalendář chceme! Bylo teprve pár dní před příchodem roku 2022, kdy se uživatel sociální sítě Twitter podělil o skutečně skvělé fotky. Účet Monsters Ink, pod kterým dotyčný muž vystupuje, zveřejnil fotky z projektu své kreativní a nebojácné matky. Jeho tweet se okamžitě stal obrovským hitem.

Na počátku stál nápad a odvaha
V roce 1988 se jedna dáma se sestrami rozhodla, že vytvoří projekt – a sice kalendář, který bude zobrazovat sexy muže při domácích pracích. Nechtěla jakékoli muže, ale pány po třicítce nebo čtyřicítce, kteří by budili dojem, že už mají rodinu. Se svými sestrami neváhala vyrobit vizitky, které následně rozdávaly v parku nebo na ulici dobře vypadajícím mužům. Společně oslovily i dvě modelingové agentury, ty jim však posílaly samé mladé chlapce, kteří se na tento projekt nehodili. Nakonec agentura pár zralých mužů dodala, v kalendáři bylo však více „obyčejných“ chlapů. Všichni si museli přinést vlastní šortky.

Shot of a young mixed race man cleaning a kitchen top. The kitchen is open planned and spacious.

Stará máma a svalovci
Uživatel stránky Twitter dopodrobna vyprávěl příběh vzniku kalendáře, který dnes, 34 let po svém vzniku, způsobil senzaci. Jeho matka se sestrami si pronajali malou kancelář, která sloužila k pohovorům. Do malého prostoru si přinesly rekvizity ze svých vlastních domovů – žehlička, koš na prádlo a podobně.

Uchazeče poprosili, aby s danými věcmi zapózovali a přitom zatínali svaly jak nejlépe věděli. Rodinný projekt dostal o to větší důležitost, jakmile posadili svou matku, uživatelovu babičku, do „režisérského“ křesla. Někteří muži se neváhali svléknout do šortek; za svá těla se rozhodně nemuseli stydět, protože bylo co ukazovat.

Chlap, který dělá domácí práce, je sexy!
Po výběru fešáků vznikla série fotek, ve které pózovali při různých domácích pracích. První se ležérně opírá nohou o záchod, v ruce drží záchodový kartáč a kromě úsměvu můžeme obdivovat také jeho svaly na odhalené hrudi. Následuje póza při žehlení, skládání a třídění prádla, mytí oken a vysávání. Muži jsou buď bez trička, nebo v tílkách, aby jim bylo vidět bicepsy.

Nejodvážnější fotografií je mytí podlahy – svalnatý fešák pózuje jen ve žlutých obtažených slipech. Aby to nebylo tak jednoduché, k fotkám se vždy váže krátký příběh. Například pán, který je jako jeden z mála kompletně oblečený v košili a kravatě, stojí u sušičky prádla, což má evokovat jeho příchod domů a okamžitý zájem o tuto domácí práci. Kdo by nechtěl takového chlapa!

Sen každé ženy
A tak vznikl projekt, kterému dala dotyčná název Fantazie každé ženy (Every women´s fantasy). Podtitulek zněl: Skuteční muži dělají věci, které každá skutečná žena chce, aby dělali. A opravdu, je se na co dívat! Muži nejenže vypadají dobře a zdravě, vypadají také jako reální muži. Rozvážnost, mužská postava a evidentní přítomnost testosteronu je to, co právě potřebujeme.

Dotyčné dámy dokonce vyrobily kšiltovky s logem, které bychom dnes nazvali merch. Z kalendáře však vznikl jen jediný prototyp, který už jen svým vzhledem připomíná červenou knihovnu – je totiž sytě červený, na dnešní poměry ale vypadá víc než dobře. Na internetu způsobil šílenství a lidé si ptají víc. Většina si žádá nafocení stejného kalendáře, se stejnými muži, jiní zase podobný projekt, který by přebral jen hlavní myšlenku. Každopádně nápad výborný iv dnešní době, a my nemůžeme jinak jen doufat, že si muži z něj vezmou ponaučení a ženská fantazie se stane skutečností.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Skutečný příběh: Můj manžel mě začal podvádět, jeho reakce mě však šokovala více

S Martinem jsme se poznali ještě na střední škole. Zpočátku jsme byli jen kamarády, kteří spolu fungovaly v partii, přibližně na konci studia se...

Horkovzdušná fritéza: Křupavé a zdravé smažení bez oleje

Horkovzdušná fritéza se v posledních letech stala hitem kuchyní. A není divu. Nabízí totiž zdravější a pohodlnější způsob smažení než klasická fritéza s olejem. Jak...

Sezóna Dubaje létem nekončí. Lákadlem jsou hotely za 20 eur a letenky za příznivé ceny

Burj Al Arab je nejikoničtějším hotelem Dubaje a zároveň neoficiálně jediným sedmihvězdičkovým hotelem na světěZdroj: Pelikán Zpáteční letenky do Dubaje začínají během léta na cenovce...

Ekologičtější a flexibilnější cestování. Vlakové permanentky lákají k letnímu poznávání Evropy

Rail passy umožňují neomezené cestování vlakem na určité období v konkrétním regionu. Odebírat články autora Země západní a střední Evropy mají hustou a dobře propojenou železniční...

Otec se chvíli po rozvodu s mámou okamžitě oženil: Toto mi ukázalo, že za tím není nic víc než mužské ego

Lenčin otec to s mámou měl už delší dobu nahnuté. Neustálé hádky, nedorozumění ve společnosti, osočování a vzájemné obviňování se táhly už přes tři...